Amsterdam, Reguliersgracht, €1.685,- P/M - EXCL


Kenmerken


Sfeervol gemeubileerd 2-kamer appartement verdeeld over de 2 bovenste verdiepingen met prachtig zicht op de Reguliersgracht.

Omgeving:
In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, scholen, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Het gezellige Rembrandtplein en de Utrechtsestraat zijn gelegen op 5 minuten loopafstand. De verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Vanaf het Rembrandtplein gaan er diverse trams van en naar Amsterdam CS.

Lay-out:
Het appartement bevindt zich op de derde en vierde verdieping en is per trap te bereiken. Entree in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken, te weten: de woonkamer/dining, keuken, slaapkamer, badkamer en separaat toilet.

Derde verdieping. De ruime en lichte woonkamer/dining bevindt zich aan de voorzijde en heeft een waanzinnig uitzicht op de Reguliersgracht. De luxe keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van voldoende kastruimte en diverse moderne inbouwapparatuur. In de hal bevindt zich een separaat toilet. Via een interne trap bereikt u de vierde verdieping.

Vierde verdieping. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een tweepersoonsbed met voldoende kastruimte. Via de overloop met kastruimte bereikt u de badkamer aan de achterzijde. De badkamer is uitgerust met een ligbad/douche, wastafel en toilet. Wasmachine/droger aanwezig.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.Grotere kaart weergeven