Woning verhuren?

Wilt u uw woning (tijdelijk) verhuren? Dan wilt u natuurlijk dat dit vakkundig, snel en tegen een aantrekkelijk tarief gebeurt. Aangezien de (verhuur)markt voortdurend aan veranderingen onderhevig is, is het van groot belang dat u zich als verhuurder goed laat informeren.

Om informatie zo transparant en helder mogelijk te houden, maken wij bij de verhuur van uw woning gebruik van een stappenplan.

Hoe werkt IdealEstate?
IdealEstate werkt volgens het `no cure, no pay` principe. Bij een succesvolle verhuur vragen wij voor onze bewezen diensten een vergoeding van 7% van de jaarhuur, met een minimum van €995,-. Bij een huurperiode korter dan 12 maanden rekenen we 7% over de totale huuropbrengst, met een minimum van €750,-. De bedragen zijn exclusief BTW.

Indien een huurder door gebruikmaking van bijvoorbeeld de diplomaten clausule vervroegd opzegt, dan wordt courtage gerestitueerd tot aan de minimum courtage.

IdealEstate brengt geen extra kosten in rekening voor marketingactiviteiten en rekent geen intrekkingskosten!

IdealEstate maakt geen onderscheid tussen woningen in verschillende prijsklasse. Een scherp tarief is een garantie. Helder en transparant zodat u weet waar u aan toe bent. Goede service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als verhuurder.

Samen met ons uw woning effectief verhuren? Wij helpen u graag. Verstuur het verhuurformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kalender
* Verplichte velden
Copyright IdealEstate - Amsterdam © 2013 - Algemene voorwaarden - Disclaimer