Woning huren?

Dan wilt u natuurlijk dat de woning voldoet aan uw verwachtingen en de woning u maximaal woongenot oplevert. Huurt u een woning uit ons eigen portfolio dan heeft u als huurder gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige woning. Om bij ons een woning te huren vragen wij de volgende vereiste documentatie. Nieuwsgierig?

Ga direct naar ons actuele aanbod.

Klik hier

huren page

Geen passend aanbod?

IdealEstate vindt uw ideale woning! Het vinden van uw ideale woning begint bij een juiste inventarisatie van uw woonwensen. Wij nemen dan ook ruim de tijd om samen met u, uw wensen in kaart te brengen. Afgestemd op uw woonwens, verzorgen wij voor u een passend aanbod van woningen om te bezichtigen.

Mocht na de bezichtigingen blijken dat de ideale woning er voor u toch nog niet tussen zit, dan maken we graag een nieuwe afspraak. IdealEstate stelt zichzelf de uitdaging om voor een ieder de ideale woning te vinden. Dus ook voor u. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Als wij de ideale woning, buiten ons eigen portfolio, voor u weten te vinden dan vragen wij voor onze bewezen diensten wel een vergoeding. Deze vergoeding staat gelijk aan 1 maand huur excl. BTW. Helder en transparant zodat u weet waar u aan toe bent.

Samen met ons op zoek naar uw ideale woning? Geef hier uw woonwensen op. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Klik hier

Copyright IdealEstate - Amsterdam © 2013 - Algemene voorwaarden - Disclaimer