Amsterdam

Valkenburgerstraat

€ 2.975,- P/M

Kenmerken

  • Beschikbaar per: 1 februari 2022
  • Gemeubileerd
  • 89 m2
  • 2 slaapkamers
  • Balkon
  • Wasmachine/droger aanwezig

Luxe gemeubileerd 3-kamer (fully serviced) appartement in het centrum van Amsterdam met een ruim terras kijkend op de binnentuin en balkon met uitzicht op de Uilenburgergracht.

*Beschikbaar per 1/2/2022 voor een nader te bepalen huurperiode (model C) - 3.700,- per maand inclusief services/gebruikerlasten*

Are you urban?
Stelt u zich voor: wonen in een concept. Huren in een omgeving die tot in het fijnste detail is ontworpen vanuit één duidelijke visie, denk aan een iPhone of Mini. Hier vloeien vorm en functionaliteit, in- en exterieur, organisch voort uit één design. In woningen hebben we dit (nog) niet eerder gezien. Dat gaan we veranderen, nu, voor het eerst in Nederland. Met Urban Studio’s, de visie op stedelijk leven van de veelvuldig bekroonde Nederlandse architect Wiel Arets.

The Double bestaat uit 2 complexen, waarvan dit appartement zich bevindt in het complex aan de rustige achterzijde met uitzicht op de Uilenburgergracht. In het complex aan de voorzijde op de begane grond bevindt zich de privé wellness -en fitnessruimte en 24/7 concierge.

Lay-out:
Het appartement bevindt zich op de tweede etage en is te bereiken met zowel lift als trap. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken, te weten: de woonkamer/dining, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, ligbad en wastafel, separaat toilet, opbergruimte met wasmachine/droger en een ruim terras aan de gemeenschappelijke binnentuin en balkon met uitzicht op de Uilenburgergracht. In de onderbouw bevindt zich een gemeenschappelijke beveiligde ruimte voor het stallen van fiets en/of scooter.

Het appartement is ontwikkeld met de hoogst mogelijke kwaliteit van afwerking en beschikt over o.a. een domotica-installatie waarmee klimaat en licht geregeld wordt. De woonkamer/dining is stijlvol ingericht en heeft een fraai uitzicht op de Uilenburgergracht. De ongekend luxe design keuken van Alessi/Valcucine, genaamd "LaCucinaAlessi", is uitgerust met inbouwapparatuur van kwaliteitsmerk Miele met o.a. vaatwasser, koelkast -en vriezer, combi-stoomoven, koffiemachine en inductie kookplaat met afzuigkap. De keuken is geheel in stijl ingericht met al het benodigde servies, keukengerei en glaswerk. De slaapkamers zijn beide van goed formaat en voorzien van handgemaakte inbouwkasten, een tweepersoonsbed met ladekast respectievelijk éénpersoonbed. Vanuit beide slaapkamers heeft u toegang tot het terras kijkend op de gemeenschappelijke binnentuin.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per: 1 februari 2022;
- Huurprijs: €3.700,- p.m. inclusief luxe stoffering/meubilering, voorschot g/w/e, tv/internet, schoonmaak, concierge en toegang tot de wellness -en fitnessruimte. De lokale belastingen (afvalstoffenheffing -en waterschapsbelasting) zijn niet inbegrepen;
- Huurperiode: nader te bepalen (model C);
- Borg: 2 maanden huur;
- Staat van oplevering: modern en stijlvol gemeubileerd/gestoffeerd;
- Parkeren: huurders in het complex hebben de mogelijkheid een privé parkeerplaats te huren (€350,- p. m. exclusief 9% btw) in de ondergelegen parkeerplaats;
- 89m2;
- 2 slaapkamers;
- Badkamer met sanitair van Alessi (inloopdouche, wastafel en ligbad);
- Separaat toilet;
- Balkon (aan de gracht) en terras (aan de binnentuin);
- Vitrage en verduisteringsgordijnen, zowel in de woonkamer als de slaapkamers;
- Voldoende kast- en opbergruimte;
- Wasmachine en droger aanwezig (Miele);
- Video-intercom;
- Concierge;
- Huisdieren en roken (in het appartement) niet toegestaan.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Copyright IdealEstate - Amsterdam © 2013 - Algemene voorwaarden - Disclaimer