Amsterdam

Dapperstraat

€ 1.995,- P/M

Kenmerken

  • Beschikbaar per: 1 september 2021
  • Gemeubileerd
  • 91 m2
  • 3 slaapkamers
  • Balkon
  • Wasmachine/droger aanwezig

Ruim, licht en goed ingedeeld recent gerenoveerd gemeubileerd dubbel bovenhuis met 3 slaapkamers (waarvan 1 werkkamer) en Frans balkon in de levendige Amsterdamse "Dapperbuurt".

*Beschikbaar per 1 september 2021, voor maximaal 24 maanden (model B).

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de populaire Amsterdamse Dapperbuurt welke zich kenmerkt door de vele gezellige boetiekjes, trendy cafés en goede restaurants. Op loopafstand van de Dappermarkt en het Oosterpark ligt om de hoek, dat op het moment nog mooier en aantrekkelijker wordt gemaakt. Ook ligt de Javastraat (de populairste winkelstraat van Oost) op loopafstand. Tevens een groot aanbod van winkels in het winkelcentrum Oostpoort. Goede bus, tram -en treinverbindingen liggen op loopafstand. De bereikbaarheid van de woning is goed zowel per auto, het openbaar vervoer en natuurlijk de fiets! Vanaf station Muiderpoort is er ook een directe verbinding met Schiphol. Parkeervergunning: volgens de laatste gegevens is er momenteel een wachtlijst van 6 maanden (bron: Gemeente Amsterdam). Kosten parkeervergunning: €140,54,- per 6 maanden.

Lay-out:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond met trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Binnenkomst in de hal met garderobe, wasruimte met wasmachine/droger en extra (slaap/werk)kamer. Vanuit de hal toegang tot de doorzon woon/eetkamer met luxe open keuken, opberg(trap)kast, toilet met fontein en werkkamer. De woonkamer geeft tevens toegang tot een Frans balkon aan de voorzijde. De luxe open keuken heeft voldoende kastruimte en diverse moderne inbouwapparatuur (o.a. SMEG fornuis met oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en separate magnetron). Houten vloer in vrijwel alle vertrekken.

Vierde verdieping:
Overloop met inbouwkasten, slaapkamer met inbouwkasten en badkamer voorzien van luxe douche, toilet en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
-Beschikbaar per: 1 september 2021;
-Huurprijs: €1.995,- p.m. inclusief servicekosten en schoonmaak (eens per 2 weken), exclusief g/w/e, tv/internet en lokale belastingen (afvalstoffenheffing -en waterschapsbelasting);
-Huurperiode: maximaal 24 maanden (model B);
-Borg: 2 maanden huur;
-Staat van oplevering: gemeubileerd;
-91m2;
-3 slaapkamers (waarvan 1 werkkamer);
-3e en 4e verdieping;
-2 toiletten
-Badkamer (douche, 2e toilet en dubbele wastafel);
-Keuken (o. a. SMEG fornuis met oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en separate magnetron);
-Wasmachine/droger aanwezig;
-Houten vloer;
-Frans balkon;
-Energielabel: E;
-Roken en huisdieren niet toegestaan;

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Copyright IdealEstate - Amsterdam © 2013 - Algemene voorwaarden - Disclaimer