Amsterdam

Henrick de Keijserstraat

€ 1.975,- P/M

Kenmerken

  • Beschikbaar per: 1 maart 2021
  • Gestoffeerd
  • 70 m2
  • 3 slaapkamers
  • Dakterras + balkon
  • Wasmachine/droger aanwezig

Ruim, licht en goed ingedeeld gestoffeerd dubbel bovenhuis met 3-slaapkamers, dakterras en balkon in de levendige Amsterdamse buurt "de Pijp".

*Geen verhuur aan woningdelers. Beschikbaar per 1 maart 2021, voor minimaal 12 maanden (model C).

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de populaire Amsterdamse buurt "de Pijp" welke zich kenmerkt door de vele gezellige boetiekjes, trendy cafés en goede restaurants. Zowel het Sarphatipark als Vondelpark bevinden zich loopafstand. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend, trams 3, 12 en 24 hebben een halte genaamd de Pijp op de hoek Ceintuurbaan/Ferdinand Bolstraat. Daarnaast bevindt zich de nieuwe metrohalte de Pijp (Noord-Zuidlijn) op de hoek Albert Cuypstraat/Ferdinand Bolstraat, op nog geen 5/10 minuten loopafstand. Parkeren middels vergunning. Volgens de laatste gegevens is er momenteel een wachtlijst van 2 maanden (bron: Gemeente Amsterdam). Kosten parkeervergunning: €175,02,- per 6 maanden.

Lay-out:
Gemeenschappelijke entree met trap naar de tweede verdieping. Entree/voordeur appartement met trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Vanaf de hal/overloop toegang tot de woon/eetkamer met open keuken, toilet, 2 slaapkamers met toegang tot balkon en wasruimte (wasmachine/droger aanwezig). De gezellige en lichte woon/eetkamer met open keuken bevindt zich aan de voorzijde/straatzijde. De luxe open keuken heeft voldoende kastruimte en diverse moderne inbouwapparatuur (koelvriescombinatie, oven, vaatwasser en gasfornuis). De 2 slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde en hebben beide toegang tot het balkon gesitueerd op het oosten. Door vrijwel het gehele appartement ligt een houten vloer.

Vierde verdieping:
Vanaf de overloop toegang tot de badkamer, master bedroom en het dakterras. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, 2e toilet en wastafel. De master bedroom is voorzien van airco en ruime inbouwkast en geeft toegang tot het dakterras inclusief meubilair.

Bijzonderheden:
-Huurprijs: €1.975,- p. m. inclusief servicekosten, exclusief g/w/e, tv/internet en lokale belastingen (afvalstoffenheffing -en waterschapsbelasting;
-Beschikbaar per: 1 maart 2021;
-Huurperiode: minimaal 12 maanden (model C);
-Borg: 2 maanden huur;
-Gestoffeerd;
-70m2;
-3 slaapkamers (6m2, 9,6m2 en 16m2);
-3e en 4e verdieping;
-Badkamer (douche, ligbad, 2e toilet en wastafel);
-Keuken (o. a. koelvriescombinatie, oven, vaatwasser en gasfornuis);
-Technische/wasruime met CV en wasmachine/droger);
-Houten vloer;
-Balkon op de derde verdieping;
-Dakterras inclusief meubilair op de vierde verdieping;
-Energielabel: D;
-Roken en huisdieren niet toegestaan;

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Copyright IdealEstate - Amsterdam © 2013 - Algemene voorwaarden - Disclaimer