Amsterdam

Tweede Helmersstraat

€ 2.865,- P/M

Kenmerken

  • Per direct beschikbaar
  • Gemeubileerd
  • 136 m2
  • 3 slaapkamers
  • Dakterras
  • Wasmachine/droger aanwezig

Ruim en sfeervol gemeubileerd dubbel bovenhuis met 3 slaapkamers, dakterras en balkon op het westen. *Per direct beschikbaar, voor maximaal 24 maanden (model B).

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de populaire Helmersbuurt in Oud West. De Helmersbuurt kenmerkt zich door de vele gezellige boetiekjes, trendy cafés en goede restaurants. Daarnaast ligt het appartement op loopafstand naar het Leidseplein, het Vondelpark en de Jordaan. De woning is tevens zeer gunstig gelegen met betrekking tot het openbaar vervoer en heeft een goede bereikbaarheid per auto vanaf de Ring A-10. Parkeren middels vergunning.

Lay-out:
Entree op de 3e verdieping. Op deze woonlaag bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel, toilet, designradiator en wasmachine/droger. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon gesitueerd op het westen. Via een interne trap toegang tot de 4e verdieping. Op deze woonlaag bevinden zich de woonkamer, keuken, een separaat toilet en technische ruimte met CV. De woonkamer is sfeervol gemeubileerd, voorzien van een houten vloer, en beschikt over een gashaard en airconditioning. Via een interne trap toegang tot het zonnige dakterras van ruim 25m2.

Bijzonderheden:
-Huurprijs: €2.865,- p.m. inclusief servicekosten, exclusief g/w/e, tv/internet, lokale belastingen en cv -en airco onderhoud;
-Schoonmaak optioneel;
-Per direct beschikbaar;
-Huurperiode: maximaal 24 maanden (model B);
-Borg: 2 maanden huur;
-Gemeubileerd;
-136m2;
-3 slaapkamers;
-3e en 4e verdieping;
-Dakterras (25m2) en balkon gesitueerd op het westen;
-Badkamer (ligbad, douche, wastafel, toilet, designradiator en wasmachine/droger);
-Separaat toilet op de 4e verdieping;
-Technische ruimte met CV;
-Uitsluitend verhuur aan expats;
-Roken en huisdieren niet toegestaan;

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Copyright IdealEstate - Amsterdam © 2013 - Algemene voorwaarden - Disclaimer